Rotaract Club Sebes va invita sa daruiti “O cana de fericire”

Spread the love

In cadrul acestei campanii ne propunem sa sustinem cu fondurile astfel stranse o cauza caritabila diferita, in acest an intentia noastra fiind aceea de ajuta Proiectul “Viziunea Nevazatorilor” – Alba Iulia.

Asociația „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor” a luat ființă la inițiativa familiei Maria și Nicolae Bolea, în momentul în care aceștia au adoptat doi  copii cu deficiențe.

Din dorința de a-i ajuta atât pe acești copii, cât și pe alții aflați în situații similare să se integreze în societate și ulterior pe piața muncii, în anul 2012 au deschis în propria casă acest centru de zi pentru copii cu deficiențe multiple.

Scopul centrului de zi consta in prevenirea abandonului și instituționalizării copiilor, prin asigurarea pe timpul zilei, a unor activități de

îngrijire,

educație,

recreere-socializare,

dezvoltare a deprinderilor de viață independentă,

dezvoltare a unor abilități artistice, practice și cognitive și a unor deprinderi care să permită integrarea pe piața muncii, iar la final, angajarea acestor persoane în unitatea protejată din cadrul asociației.

activități de sprijin și consiliere pentru părinții sau reprezentanții legali, precum și pentru alte persoane care au în îngrijire copii cu deficienţe.

Timp de 10 zile, în perioada 9 – 18 Decembrie 2016, este amplasată in parcare Bisericii Evanghelice din Sebes, o cabanuta unde membrii clubului Rotaract vor servi trecatorii cu cani de vin fiert, sirop natural sau de ceai; de asemenea, la casuta “O cana de fericire” va promitem ca voia buna este prezenta in fiecare zi, in intervalul orar 18:00 – 22:00.

Vizitatorii casutei vor avea posibilitatea de a oferi si donatii pentru a sustine cauza si pentru a oferi un Crăciun fericit pentru niste copilasi cu aceleasi nevoi sufletesti ca si fiecare dintre noi!

 

Asadar, in perioada 9-18 decembrie 2016, intre orele 18:00 – 22:00, va invitam sa insufletim orasul facand fapte bune!

 

„O cana de fericire” este o campanie caritabila initiata de catre clubul Rotaract Oradea.

 

Acest proiect este realizat cu sprijinul
Centrului Cultural “Lucain Blaga” Sebes
Radio Orion Sebes
Sebesanul
Tipo-Rex
Crama Garbova

Camara lui Matei


Spread the love

Comentarii

Comentarii