Părinţii care au copii la Şcoala Gimnazială din Şpring vor protesta împotriva IŞJ Alba

Spread the love

Părinţii care au copii la Şcoala Gimnazială din Şpring vor organiza vineri, 5 septembrie 2014, un miting de protest.

Protestul va avea loc între orele 10.00-12.00 în faţa Şcolii şi în faţa Primăriei.

Manifestarea de protest a celor 50 de părinţi are loc ca urmare a deciziei Inspectoratului Şcolar Alba de al schimba pe directorul şcolii, Ilie Anghel. Directorul a fost înlocuit de prof. Maria Opincar, fost director la Școala din Doștat, profesoară de Educație Tehnologică.

Profesorii ameninţă că îşi vor retrage copiii de la Şcolile comunei Şpring dacă Inspectoratul nu revine asupra deciziei de a-l schimba pe directorul Ilie Anghel.

Profesorul Ilie Anghel a fost numit de PSD în funcţia de director al şcolii din Şpring în urmă cu 10 ani. Fostul inspectorul şcolar general Cornel Sandu, PDL, nu l-a schimbat pe directorul PSD Ilie Anghel, în schimb el a fost schimbat în luna urmă cu câteva săptămâni (în luna august 2014) de inspectorul şcolar general Dorin Sandea, membru PSD.

În februarie 2014, inspectorul şcolar general Dorin Sandea a destituit-o din funcţie pe directoarea Grădiniţei nr. 12 din Alba Iulia generând numeroase proteste din partea părinţilor care au copii la acea unitate şcolară. Grădiniţa nr. 12 Alba Iulia este una din cele mai căutate din oraş.


Spread the love

Comentarii

Comentarii