Protest al angajaţilor Kronospan la Sebeş: Nu vrem să ne pierdem locurile de muncă

Spread the love

 

Astăzi la Sebeş  angajaţii companiei Kronospan şi simpatizanţi ai acesteia, aproximativ 500 de persoane, au organizat o acţiune de protest speriaţi că ar putea să îşi piardă locurile de muncă.
Acestia au sustinut că această companie îşi desfăşoară legal activitatea şi îndeplineşte toate condiţiile impuse de lege.
Aceştia au cerut primarului municipiului Sebeş să rezolve situaţia deoarece deţine toate instrumentele necesare să dea răspunsurile.
Protestarii au avut pancarde pe care scria: “Vocea Sebeşului este aici”, Lumea-i rea, dilema-i mare tu pe cine să crezi oare?” sau “Autorităţi daţi răspuns la ce a rămas fără răspuns”.

 

Catre Primaria Sebes,

Noi, angajati ai Kronospan Sebes, va cerem Domnule Primar  sa interviniti imediat, conform responsabilitatilor impuse de lege, pentru a dezamorsa conflictul aparut in comunitatea locala. Conflictul a fost declansat pe baza informatiilor false referitoare la activitatea, pe care firma la care lucrăm, o desfasoara in Sebes. Va cerem sa va indepliniti sarcinile de serviciu desemnate si sa dati raspunsuri la intrebarile  ridicate de cateva persoane din comunitatea in care traim. Daca nu detineti informatiile necesare pentru a raspunde la toate intrebarile, va cerem sa convocati autoritatile competente care detin aceste informatii si sa le cereti sa raspunda imediat intrebarilor cetatenilor.

Datorita neimplicării Dvs., comunitatea s-a împartit in doua tabere. Dvs. dispuneţi de toate instrumentele necesare, pentru a face lumina in ceea ce priveste acuzatiile neadevarate lansate in ultima vreme.

Noi vrem sa punem capat presiunilor venite din partea unor locatari ai Municipiului Sebes, mai nou avem si alti cetateni angrenati în acest scandal, si cerem sa fie aratat adevarul.

Noi, ca cetateni ai orasului Sebes, ne platim taxele la bugetul local, taxe din care primiti salariul, in consecinta D-le Primar trebuie ne reprezentaţi si pe noi.

Va cerem sa interveniti imediat pentru a lamuri acuzele care se aduc firmei in care lucram si pe care noi le consideram minciuni sfruntate.

 

Angajatii Kronospan Sebes.
20150301_140139-225x300 20150301_140613-225x300 20150301_1411271-225x300 20150301_141139-225x300


Spread the love

Comentarii

Comentarii