Poliţiştii l-au prins în flagrant pe un hunedorean ce încerca să fure de la o firmă din Sebeş

Spread the love

Poliţiştii de siguranţă publică din Sebeş, au intervenit ieri în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că o persoană încearcă să pătrundă prin efracţie în sediul unei societăţi comerciale şi l-au prins în flagrant pe un bărbat de 28 de ani, în timp ce încerca să sară printr-un geam deschis, situat la nivelul superior al clădirii.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în după amiaza zilei de 28.04.2013, în jurul orelor 18,00, Nicolae P., din Orăştie, judeţul Hunedoara, a pătruns prin efracţie în sediul societăţii situată pe strada Schweighoffer din Sebeş, pentru a sustrage bunuri.

La intervenţia poliţiei, bărbatul a abandonat activitatea infracțională şi a încercat să părăsească clădirea însă a fost prins de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Sebeş.

Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29.04.2014, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Sebeş, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.


Spread the love

Comentarii

Comentarii