Nicolaie Matei a intrat în lupta electorală pentru Primăria Sebeș cu sprijinul Verzilor Europeni

Spread the love

COMUNICAT DE PRESĂ

 

                                       ” Suntem datori să asigurăm un viitor curat copiilor noștri! ”

pev

P sebesul sigla  verde AB  copy

Conducerea comună a Partidului Verde împreună cu Partidul Sebeșul Verde, vă anunță oficial candidatura domnului Nicolaie Matei pentru Primăria Sebeș pe listele Partidului Verde, membru al Verzilor Europeni.

Am ales să îl sprijinim pe domnul Nicolaie Matei din mai multe considerente, dar ce este cel mai important este că domnia sa a demonstrat de-a lungul timpului deschiderea pentru valorile tradiţionale autohtone şi promovarea persoanelor tinere cu viziuni ecologiste în politică . Că este Nichi Ardeal, Unchiul Nicky sau pur și simplu Nicky, considerăm că este cea mai bună alegere pentru marea familie a Verzilor Europeni – a menționat Leonhardt Cristian, președinte Partidul Verde Alba

Din punctul nostru de vedere Nicolaie Matei este singurul om care a susținut necondiționat interesele noastre, ale tinerilor. A acordat sute de premii, a organizat concursuri , a fost întodeauna un punct de sprijin pentru toți tinerii din Sebeș. Partidul Sebeșul Verde susține cu toate forțele candidatura domnului Nicolaie Matei pentru Primăria Sebeș – spune Sergiu Apostu, vicepreședinte Partidul Sebeșul Verde.

Nicolaie Matei, împreună cu echipa de consilieri și-au depus în cursul zilei de astăzi candidatura pa primăria Sebeș.

IMG_4845

 

 

IMG_4846


Spread the love

Comentarii

Comentarii