Lansare candidat PNL la Casa de Cultura din Sebes. Dorin Nistor :”Va promit un singur lucru: Ca voi face in Sebes tot ce au promis ceilalti si n-au facut”

Spread the love

Joi, 20 aprilie, pe scena Casei de Cultura ”Lucian Blaga” din Sebes au urcat actorii marii transformari a  Sebesului, impreuna cu protagonistul acestei echipe, Dorin Nistor, candidatul PNL Sebes la functia de primar. Le-au fost alaturi sute de sebeseni si colegi de partid, pe scurt, oameni care cred in misiunea echipei de consilieri propusa de Dorin Nistor. Incurajati de conducerea judeteana a PNL Alba si acoperiti de aplauze, unii dintre acestia au aratat plini de siguranta si hotarare, motivele pentru care au ales sa fie parte din motorul care va pune in miscare Sebesul , altfel decat pana acum. Au spus-o clar si raspicat, fara a-si ironiza adversarii politici, ci spunand un „NU” hotarat ezitarilor si lipsei de actiune care au tinut Sebesul zeci de ani captiv si amortit, legat doar de aparentul beneficiu al industriei.

Greu sa prinzi in cuvinte spiritul unei echipe in care se simte viata, dorinta de a reusi, spiritul liber, profesionalismul si, cel mai mult, dragostea fata de locul in care fiecare munceste si traieste. De la cel mai tanar, la cel care a adunat zeci de ani de experienta, aceasta echipa este pregatita sa preia si sa rezolve tot ceea ce a fost uitat si abandonat, pentru a transforma in realitate un inventar al dorintelor tuturor sebesenilor: scoli, gradinite, parcuri, locuri de joaca, strazi modernizate, transport, servicii sociale si functiuni comunitare de calitate.

“O sa incep cu ceea ce s-a consacrat ca un fel de final, in mai toate situatiile asemanatoare: ”
Asa sa ne ajute Dumnezeu”. Si-o sa va spun ca , din inima, chiar cred ca Dumnezeu o sa ne ajute cu adevarat! Pentru ca doare el stie cat au indurat sebesenii pentru ca Sebesul sa ajunga unde e astazi. Si cat au platit, preturi de multe ori prea mari…
E timpul ca Dumnezeu sa isi intoarca fata si spre ei, spre oamenii care sunt inima orasului, nu doar spre ceea ce e in jurul orasului. E momentul sa facem ceva pentru SEBESENI, nu doar pentru Sebes. Cu acest gand pornesc la drumul incercarilor care e, in Romania parca mai mult decat oriunde, campania electorala pentru Primaria Sebesului. Cu gandul si, mai ales, cu convingerea ca se poate gasi un echilibru intre dezvoltarea industriala si cea sociala.

Cu speranta ca pot face ceva bun pentru oameni, in primul rand. E timpul ca si ei sa fie bagati in seama, intrebati ce vor si sa se faca si voia lor. Orice ar insemna asta: de la gradinite si crese, pana la retele noi de apa si canalizare, de la spitale reabilitate pana la o protectie sociala reala” a spus Dorin Nistor, candidatul PNL la functia de primar.

 

Cine a avut dorinta sa asiste la evenimentul de joi, nu a participat strict la un eveniment politic, in care miza e cine strange mai multe voturi, iar discursul este indreptat impotriva celuilalt candidat. A asistat la startul unei tranformari pe care sebesenii o merita si de care nu au avut parte pana acum. In Sebes, PNL nu prezinta o lista de CNP-uri fara de care nu ar exista competitie. Mai degraba o reteta eficienta, prin care sa se vindece reumatismul unei administratii anchilozate si adormite, pentru care nici macar dezvoltarea economica a acestui oras nu a insemnat un motiv de a pretui oamenii, fundatia pe care Sebesul si-a cladit notorietatea.

 

IMG_0049 IMG_0067 IMG_0098 IMG_0114 IMG_0133 IMG_0172 IMG_0207 IMG_0217 IMG_0226


Spread the love

Comentarii

Comentarii