Impreuna pentru un zambet sanatos

Spread the love

Dupa cum va spuneam nu demult, revenim cu informatii despre impactul care l-a avut spectacolul caritabil “Impreuna pentru un zambet sanatos” incheiat ieri, 27.07.2016 prin vizita membrilor clubului Rotaract Sebes la Spitalul Municipal Sebes. Astfel, din fondurile stranse s-a achizitionat aparatura medicala precum: plusoximetru, cantar electronic, termometru electronic, aspirator pentru nasucul celor mici, sterilizator  sau pompa electrica pentru san. In numele cadrelor medicale, dar si a celor care vor beneficia de aportul adus de aceste imbunatatiri, dorim sa multumim pentru raspunsul pozitiv de care au dat dovada inca o data cetatenii orasului Sebes. De mentionat sunt si partenerii fara de care acest lucru nu ar fi fost posibil, Primaria Municipiului Sebes si Centrul Cultural “Lucian Blaga” – Sebes, multumim de asemenea si partenerilor media: Radio Orion Sebes Alba, Ziarul Sebesanul, Alba24 si Kapitaltvalba pentru promovarea acestui eveniment benevol, si fotografului de serviciu Ionut Vaidean. Multumim sponsorului Tipo-Rex care este alaturi de noi la fiecare eveniment pe care il organizam pentru voi, pentru Sebes.

Proiect initiat in 2013 de catre Rotaract Club Sebes, Impreuna pentru un zambet sanatos reprezinta o oportunitate de a petrece timpul liber in compania unor minunati artisti locali in acelas timp oferind si posibilitatea ajutorarii comunitatii din care facem parte.

Rotaract este un club născut ca un program al Rotary International, menit să implice tinerii în activităţi constructive, din care pot învăţa la fiecare pas câte ceva, ajutând în acelaşi timp societatea din care fac parte, servește nevoilor fizice și sociale ale comunităților de care aparține, lărgește legăturile de prietenie, contactele profesionale și înțelege lumea, transmit reprezentanții acestuia. Daca consideri ca vrei sa faci si tu parte dintr-o asemea achipa frumoasa, atunci te rugam sa trimiti un CV la adresa de e-mail sebes@rotaract.ro.

IMG_20160727_181114 IMG_20160727_1807001


Spread the love

Comentarii

Comentarii