Concubinul a fost amenințat cu un cuțit .

Spread the love

L-a amenințat pe concubinul surorii sale cu un cuțit și acum riscă să fie cercetat penal. Scandalul a fost aplanat de jandarmi, iar cercetările se vor efectua în continuare potrivit normelor de procedură penală.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 2 iulie în jurul orelor 21.00 într-un imobil situat pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia și a fost semnalat prin numarul de urgență „112”. Motivul scandalului l-a constituit faptul că o femeie în vârstă de 34 de ani a refuzat sa-l mai primească pe concubin în locuința ei, deoarece nu mai dorea sa continue relația cu acesta, moment în care bărbatul a devenit violent. În sprijinul femeii a intervenit fratele acesteia, în persoana lui B.C. (31 de ani), care, folosindu-se de un cuțit de bucătărie, l-a amenințat cu moartea pe concubinul surorii sale cu scopul de a-l determina să plece. Ajunși de urgenţă la fața locului, jandarmii au luat măsuri pentru aplanarea conflictului şi au prevenit escaladarea violenţei.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la existenţa infracţiunii de ameninţare, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

 

                                                                         Compartimentul Informare, Relaţii Publice cu Publicul


Spread the love

Comentarii

Comentarii