COMUNICAT DE PRESĂ SEBESUL VERDE

Sebeș 04 aprilie 2016

Suntem datori să asigurăm un viitor curat copiilor noștri! ” Este motto-ul singurului partid local din județul Alba. Partidul ” Sebeșul Verde ” este prima formațiune politică locală care vine cu o alternativă ecologică de guvernare locală şi regională, pentru dezvoltarea şi progresul comunităţii.

Partidul “SEBEŞUL VERDE” este organizat în conformitate cu prevederile Constituţiei României, Legii nr. 14/2003 republicată și a propriului statut, aprobat de Tribunalul București. Fondatorii acestei formațiuni sunt:

Nicolae Matei , președinte

Nicolae Matei

Sergiu Apostu – vicepreședinte

sergiu apostu

Alina Matei – membru fondator

Sebeșul are nevoie de o astfel de mișcare pentru promovarea şi sprijinirea iniţiativelor ecologice pentru cetăţenii din zona Sebeşului şi a judeţului Alba, apărarea drepturilor fundamentale la viaţă şi la un mediu curat, evidenţierea valorilor tradiţionale autohtone şi promovarea persoanelor tinere cu viziuni ecologiste în politică.” – a spus președintele formațiunii Nicolae Matei.

Noi tinerii suntem mereu asaltați de oameni politici care ne mint cu platform program, menite să favorizeze doar interesele lor. Nimic concret pentru noi, cei care până la urmă suntem viitorul societății, nimic concret pentru comunitățile cărora se adresează și unde cerșesc voturile.” – a adăugat Apostu Sergiu vicepreședinte al partidului.

Conducerea Partidului Sebeșul Verde urmează să înceapă o amplă campanie de promovare a politicii de dreapta liberal ecologică. De asemenea PSV a început demersurile pentru participarea la alegerile locale din iunie 2016.

Cu respect conducerea Partidului

SEBEȘUL VERDE”

• galbenel

De cate ori ai aruncat chistocurile de tigara pe jos domn MATEI NICOLAE!!!!Zici ca esti ecologist vai de capul vostru.!!!!