Cei șapte „magnifici” din mijlocul drumului

Spread the love

Era titlul unui film celebru, de acum câteva zeci de ani. Dar exact asta mi-a trecut prin minte în momentul în care am văzut stâlpii de curent din mijlocul străzii Vânători. Din Sebeș evident. Doar aici se pot întâmpla lucruri neasemuite și de tristă reputație.

DSC_0510

Strada este în reabilitare. Bună treabă nu avem ce comenta. Dar să repari strada și să asfaltezi în jurul stâlpilor seamănă a bătaie de joc. Mai ales că nu este un singur stâlp, ci ȘAPTE. Dincolo de faptul că cei cu asfaltul au avut serioase probleme în zonele din jurul stâlpilor, chiar ar fi fost interesant de fotografiat cum se învârteau cu utilajele fain frumos să niveleze asfaltul, cred că era mai economic să se toarne asfaltul DUPĂ mutarea stâlpilor.

Dar, pentru că trăim în România, asfaltul a fost turnat, iar stâlpii vor fi mutați ei cândva. După care, respectând un vechi obicei, vom asfalta din nou. Că doar are bugetul local bani să ne plătească munca.

Nu știu cine este vinovat pentru această situație. Și în acest moment nu este atât de important. Dar realitatea de la fața locului este strigătoare la cer: șapte stâlpi în mijlocul unei străzi. Ne invidiază toți cei care vor să doboare recordurile. De un stâlp am mai auzit prin țara asta, dar de șapte nu.

Cât despre costurile reabilitării străzii vom reveni în edițiile viitoare. Vă putem spune că cifrele sunt foarte, foarte interesante. Și cu multe zerouri.

ZIARUL SEBESANUL

Nicu POPESCU


Spread the love

Comentarii

Comentarii