„Bucurii pentru copii” a adus sute de cadouri elevilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia

Spread the love

Ajutoarele lui Moș Crăciun au ajuns miercuri dimineața la copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia. Campania „Bucurii pentru copii” s-a încheiat cu o mică serbare oferită de elevii școlii și cu sute de cadouri pentru cei peste 130 de prichindei.

Albaiulienii dar și oameni din Cluj Napoca, și-au luat în această iarnă cel mai cool job din lume și au fost „Moș Crăciun” pentru un eveniment caritabil care le-a adus zâmbetul pe buze copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Alba Iulia.
Sute de jucării, haine, rechizite și dulciuri au fost împărțite de „spiridușii moșului”. Pentru că au vrut să demonstreze moșului că merită din plin cadourile, copiii au făcut o mică serbare în care au colindat și au recitat poezii. Pe lângă asta, Bogdan Lazăr i-a distrat pe cei mici cu un mic spectacol muzical.
După ce s-au distrat și au cântat, copiii au ajuns și la cel mai așteptat moment al zilei și cu bucurie și nerăbdare și-au primit fiecare plăsuțele pline cu bunătăți.
Evenimentul „Bucurii pentru copii” a fost susținut de Alba100% și abnews.ro și sponsorizat de Librăria Daniela din Sebeș, SC.Korekt Logistic S.R.L, SC. Domar SRL, magazinul de piese auto Autozilla și zeci de oameni care s-au implicat în această campanie și au răspuns pozitiv ideii de a dona un mic cadou.


Spread the love

Comentarii

Comentarii