Am să-l susțin pe tânărul Radu Cristian pentru funcția de deputat al Județului Alba. Imi place cum gândește acest tânăr Sebeșan.

Spread the love

Eu gandesc  in felul urmator: sa sustinem mai multi tineri ca Radu Cristian, cu un anumit nivel de educatie si cultura, si impreuna sa inchegam un grup parlamentar bazat pe cele doua celule primordiale ale Neamului Romanesc, Patria si Biserica Ortodoxa!

Sa ne asculte si pe noi tinerii cineva , sa ne bage in seama, nu se se uite in sila: „Tu ai milioane de euro in conturi sa te bag in seama? Faci parte din mafie sau masonerie? Du-te de aici…”. Nu putem sa facem politica pe salarii oferite de statul roman? Dumnezeule, chiar atat de greu sa ne comportam normal?

Ce poti discuta cu actuali alesi despre democratia participativa, unde ideea politica este inlocuita de beneficiul adus cauzei nationale si se tine foarte putin cont de doctrina/concept? Cultura politica ma pasioneaza mai putin, si imi aduc aminte ca am citit de trei ori „Diplomatia” lui Kissinger si am ramas uimit: dupa cele descrise acolo noi suntem o societate absolut utopica! Ma refer la raportarea vis-a-vis de spectrul politic.

Toate teoriile cu privire la o lume a perfecțiunii s-au lovit de-a lungul istoriei de testul aspru al realității.

Iar testul realității a fost întotdeauna plătit extrem de scump de catre omenire . Dar din păcate în peisajul de azi auzim tot mai des de komisii si komisari, de reglementări și iarăși de reglementări, de normative ce trebuie implementate si de rapoarte de tot felul.

Spectrul dictatului și al limitării libertății este tot mai prezent . Libertatea de astăzi este libertatea de a face ceea ce ți se cere .Trăim sub apăsarea austerității și suntem admonestați frecvent si brutal, cum de oare nu ne bucurăm noi de viața sub austeritate ? Democrația cică ar fi o ,,tiranie,, iar pentru a proteja omul de abuzuri singura cale in lumea de azi ar fi ridicarea de noi garduri si ingrădirea acestuia într-un țarc ambalat frumos și vopsit multicolor. Dar era să uit că acest țarc auster trebuie sa corespundă acelor norme pentru a căror implementare este nevoie de o monitorizare ,de o verificare și de un control periodic !

Vrei o Romanie Liberă ? atunci sustine tineri pentru parlament.

Eu am sa-l sustin pe tanarul Radu Cristian pentru functia de deputat. Imi place cum gandeste acest tanar Sebesan.

 

Articol trimis pe adresa redacției de C.T.P  din Cămpeni.


Spread the love

Comentarii

Comentarii