Adrian Bogdan îl sprijină pe Klaus Iohannis

Spread the love

Viceprimarul municipiului Sebeş, Adrian Bogdan îl sprijină pe Klaus Iohannis, candidatul Alianţei Creştin Liberale, în cursa pentru alegerile prezidenţiale. Acesta consideră că edilul Sibiului este cel care poate scoate România din pasa neagră în care se află şi poate duce ţara cu adevărat pe drumul spre Europa. România lucrului bine făcut trebuie să fie în gândul tuturor românilor crede Adrian Bogdan.
Viceprimarul Sebeşului spune că problemele cu care se confruntă ţara nu pot fi rezolvate fără un consens politic, iar Klaus Iohannis este cel mai potrivit pentru a face acest lucru.
Adrian Bogdan îi îndeamnă pe tineri să îl voteze pe Iohannis dacă vor să aibă viitor în următorii zece ani în această ţară. România are, în acest moment nevoie de un preşedinte ca şi Klaus Iohannis. Că e neamţ, e un lucru fericit. E o garanţie în plus, dar înainte de toate e român 100% poate mai român decât alţii, crede Adrian Bogdan.
După 25 de ani, credem că România are nevoie de un candidat ca şi Klaus Iohannis, un candidat care s-a remarcat în administraţia românească, are nevoie de un candidat cinstit, corect, demn, înţelept, maturizat, echilibrat, care va avea un adevărat preşedinte al României.
Campanie alegeri prezidenţiale


Spread the love

Comentarii

Comentarii