19 aprilie: Bursa generală a locurilor de muncă organizată de AJOFM în Alba Iulia

Spread the love

informatiiAgenţia Judeţeană pentru  Ocuparea Forţei de Muncă Alba are plăcerea să vă invite să participaţi la Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment care va avea loc în data de 19 aprilie 2013, începând cu ora 9.30, în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, Str. Bucovinei, nr.6 ( Zona Piaţa Centru).

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Bursa generală a locurilor de muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba invită toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la:

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia

Str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, bl. „Columna”

tel. 0258831137, fax: 0258811470

e-mail: ajofm@ab.anofm.ro


Spread the love

Comentarii

Comentarii