15-17 septembrie: Sebeșul găzduiește evenimentul „Retromobil vine în orașul tău”! 

Spread the love

 

15-17 septembrie: Sebeșul găzduiește evenimentul „Retromobil vine în orașul tău”! Mașinile de odinioară, o expoziție de machete și artiști renumiți, într-un weekend de poveste

Retromobil Club România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sebeș și Consiliul Local al Municipiului Sebeș, alături de Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș organizează, între 15 și 17 septembrie 2017, evenimentul „Retromobil vine în orașul tău!”. Mașinile de odinioară vor putea fi admirate în parcarea care se întinde de-a lungul bulevardului Lucian Blaga, din centrul istoric al orașului, iar pentru pasionații de aeronautică am invitat o expoziție cu totul specială. Nu lipsesc, desigur, nici vedetele. Roxana Ciuhulescu, Paula Seling, Vlad Miriță, Florin Coșuleț, Denisa Moga și Ciprian Dancu vor urca pe scenă, în cadrul unei spectacol care avem convingerea că se va bucura de aprecierile publicului.
Iată programul complet al evenimentului:
Vineri, 15 septembrie 2017
Ora 15.00: Sosirea participanților
Sâmbătă, 16 septembrie 2017
Ora 09.00 – 11.00: Prezentarea tehnică a automobilelor. Paticipă vedeta de televiziune Roxana Ciuhulescu
Ora 12.00: Vernisajul expoziției de aeronautică, în foaierul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș
Ora 16.00: Parada automobilelor în Municipiul Sebeș
Ora 18.00: SPECTACOL (scena montată în centrul orașului, în zona Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș): Paula Seling, Vlad Miriță, Florin Coșuleț, Ciprian Dancu, Denisa Moga.
Duminică, 17 septembrie 2017
Ora 10.00: Festivitatea de premiere și paradă de rămas bun


Spread the love

Comentarii

Comentarii