11 străzi din Sebeş vor fi modernizate. Florea Grup a prezentat cea mai bună ofertă pentru executarea lucrărilor

Spread the love

Din această săptămână pe 11 străzi din Sebeș încep lucrările de modernizare. Valoarea lucrărilor este de 5,7 milioane lei, plus TVA, acestea urmând să fie executate de Florea Grup, care a câștigat licitația organizată de Primăria Sebeș.

Străzile care intră în modernizare sunt: Stejarului, Lemnarilor, Ogorului, M. Sadoveanu, Luncile Prigoanei, Viitorului, Brândușelor, Oașa, Cibanului, Tipografilor și Bujorului. În 11 iunie a avut loc o întâlnire între administrația locală, reprezentanții Florea Grup, Electrica, Eon, Apa CTTA și dirigintele de șantier, ocazie cu care a fost predat amplasamentul în vederea demarării lucrărilor.

Acest contract de lucrări a fost estimat inițial la 10,5 milioane lei, plus TVA, dar s-a adjudecat la 5,7 milioane lei, cu 45% mai puțin, oferta câștigătoare fiind cea mai mică din punct de vedere valoric. Practic toți participanții la licitație au încercat să ofere un preț cât mai mic din dorința de a câștiga acest contract, mai ales că în această perioadă nu există foarte multe lucrări de acest gen în județ. Și nu numai.

Pe de altă parte prin scăderea valorii reabilitării acestor străzi administrația locală face o economie semnificativă, de aproape 4,8 milioane lei, bani care vor fi redirecționați spre alte investiții din municipiu.

Cele 11 străzi vor fi reabilitate integral până la finalul anului 2015.

Foto: statiibeton.ro


Spread the love

Comentarii

Comentarii